Op deze pagina staan de algemene voorwaarden van Vintage Jungle. Wij bij Vintage Jungle vinden het belangrijk dat door zowel ons en de consumenten goed gehandeld en gezorgd wordt. Via onze algemene voorwaarden worden wij niet alleen beschermd maar ook de consument die een item bij ons koopt. Bij aankoop ga je dan ook akkoord met deze algemene voorwaarden.

 1. Vintage Jungle

  Marlot & Imara van Greuningen
  Vintage Jungle

  Postadres:
  Westerstraat 126
  1015 MP
  Amsterdam

  Bezoekadres:
  Coming soon!

  Email: info@vintagejungle.nl

  Telefoon:
  06-14886278
  06-57020673

  KvK-nummer: 68907702

  BTW-identificatienummer: 857642832B01

 2.  Kopers gegevens
  - Om het proces goed te laten verlopen verwachten wij van jouw de correcte gegevens te ontvangen. Onder deze gegevens vallen: naam, e-mail, adres en eventuele andere instructies. Dit is jouw verantwoordelijk om deze correct aan ons door te geven.
  - Vintage Jungle gebruikt jouw gegevens alleen voor de verzending en eventueel andere manier van contact zoeken met jou.
   
 3. Contract
  - Wanneer de bestelling geplaatst is via de Vintage Jungle webshop of in de winkel heeft de koper een contract met Vintage Jungle. Dit contract staat vast vanaf het moment van bevestiging van Vintage Jungle naar het opgegeven emailadres. In de winkel gaat dit contract in bij het verkrijgen van de bon. 
   
 4. Prijs & Betalen
  - De prijs bij het betalen is de prijs met BTW en de verzendkosten
  - De verzendkosten staan niet in de prijs maar komen bij het betalen te zien.
  ​- Er kan betaald worden via alle aangeboden manieren van betalen bij Vintage Jungle.
   
 5. Bestellen & Verzenden
  - Vintage Jungle probeert het gekochte product zo snel als mogelijk te leveren na het ontvangen van de betaling.
  - De bestelling wordt geleverd aan het gegeven verzendadres van de koper. De duur van het verzenden is afhankelijk van de manier van verzenden, betaling en externe factoren.
  - Het is alleen mogelijk binnen Nederland te bestellen, tenzij dit anders afgesproken is.
  ​- Wij bij Vintage Jungle zorgen ervoor dat alle bestelling goed worden afgeleverd, mocht er iets niet kloppen in de bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
   
 6. Kwaliteit & Retourneren
  - Wij van Vintage Jungle doen onze best de producten zo goed mogelijk te laten overkomen op de webshop. Het kan zijn dat het product afwijkt van de foto. Is het product niet wat verwacht was, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. En na overeenkomst stuur dan het product of via de hieronder beschreven manier terug.
  -Wij van Vintage Jungle streven ernaar om de beste producten te leveren.  Alleen kan de kwaliteit altijd afwijken met vintage kleding. Mochten wij foutheden zoals missende knopen of vlekken niet gezien hebben. Neem dan zo spoedig mogelijk contact met Vintage Jungle op.|
  - Mocht je niet tevreden zijn met het gekochte product, dan mag het product tot 7 dagen na ontvangst van de webshop of na aankoop in de winkel teruggestuurd worden of teruggebracht. Neem hiervoor contact op met Vintage Jungle.
  - Als het product binnen 7 dagen moet worden teruggestuurd zijn deze verzendkosten voor de koper.
  - Na het terugkrijgen van het product stort Vintage Jungle het bedrag terug op de rekening van de koper, dit direct tot uiterlijk 7 dagen na het ontvangen. Bij dit bedrag horen de eerste verzendkosten en de prijs van het product.
  - Het product moet worden teruggestuurd in de staat van ontvangst.
   
 7. Aanpassingen in de algemene voorwaarden
  - Aanpassingen in de algemene voorwaarden worden altijd geplaats op deze pagina. De laatste aanpassingen zijn gedaan op 20/06/17.
   
 8. Klachten
  -Wij streven ernaar om de beste producten en service te bieden. Mochten er toch klachten, meldingen of bezwaren zijn over de producten of service dan horen wij dit graag. Er kan op verschillende manier contact met ons opgenomen worden, deze contactgegevens zijn te vinden op de website en in artikel 1 van de algemene voorwaarden.

 

 

 

© 2016 - 2021 VintageJungle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel