Verzending

Wij streven ernaar bij bestelling zo snel mogelijk de bestelling te versturen. Wij verzenden de pakketen via PostNL. De verzendkosten worden per bestelling bij het afrekenen gerekend en bedragen 5 euro per bestelling. Wij doen onze best de pakketen zo goed mogelijk te versturen. Mocht het voorkomen dat de bestelling niet klopt of incompleet is, neem dan contact met ons op. Hetzelfde voor als het item niet bevalt of met andere reden moet worden teruggestuurd. Ook doen wij onze best de producten goed te laten overkomen op de webshop, mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op. 

Het is ook mogelijk de bestelling af te halen, hiervoor worden geen kosten in rekeing gebracht. Kies voor deze optie bij het betaalproces. En dan wordt er contact met je opgenomen over het ophalen. 

Retourneren

Mocht het product niet bevallen of met andere reden moeten worden teruggestuurd dan kan dit binnen 7 dagen na ontvangst. Je ontvangt dat het gehele bedrag (aankoopbedrag en verzendkosten) zo snel mogelijk op je rekening, tot max 7 dagen erna. De verzendkosten om terug te sturen wordt betaald door de koper. De geretourneerde items moeten worden teruggebracht zoals de geleverde staat. 

Bij een product dat in de winkel is aangeschaft, kan het product worden geretourneerd binnen 14 dagen na aankoop met de desbetreffende bon. U kunt het product retourneren voor een ander product uit de winkel of retourneren voor een cadeaubon. Alleen bij online aankopen is het mogelijk het geldbedrag terug te ontvangen.  

© 2016 - 2021 VintageJungle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel